Ελένη Ζιάγκου

Ελένη Ζιάγκου

Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης. Θεωρώ πολύ σημαντικό στο χώρο της ψυχικής υγείας να συναντάς και να συνεργάζεσαι με άτομα που έχουν την ίδια ηθική και τον ίδιο σεβασμό για την αξία του ανθρώπου.

Βιογραφία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο,

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας. Ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές (πτυχίο Master)  στο University of East London στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην κατάθλιψη και στις αγχώδεις διαταραχές. Παράλληλα πραγματοποίησα την πρακτική μου στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ) . Στη συνέχεια, ξεκίνησα την ειδίκευση μου στο Συστημικό – Συνθετικό Μοντέλο του τετραετούς Προγράμματος Εκπαίδευσης Συστημικής Ψυχοθεραπείας και ολοκλήρωσα το τριετές Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Οικογενειακή Συμβουλευτική.

Έχω συνεργαστεί εθελοντικά στη Μονάδα Φροντίδας στα Νοσοκομεία Παίδων με το Χαμόγελο του Παιδιού και με τη ΜΚΟ Ηλιαχτίδα.

Τέλος έχω συμμετάσχει σε ρόλο συντονιστή σε βιωματικά εργαστήρια και σε συνέδρια.

 

Contacts