Νεφέλη Αργυροπούλου

Νεφέλη Αργυροπούλου

Ψυχολόγος & Executive Assistant

Προσέγγισα το Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης για την εκπόνηση της Πρακτικής μου Άσκησης στο πλαίσιο των σπουδών μου στον τομέα της Ψυχολογίας, καθώς από τη δράση και το έργο του είναι εμφανές ότι μέσω της παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών τίθεται ως μοναδική προτεραιότητα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος της ομάδας του Κέντρου Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης και το εμπιστεύομαι πραγματικά ώστε να αποτελέσει το εφαλτήριο και την αρχή της εμπειρίας μου στον κλάδο της Ψυχολογίας.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησα την Πρακτική μου Άσκηση στο Κέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης. Βρίσκομαι στο 1ο έτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Σχολική Ψυχολογία.

Παράλληλα,  παρακολουθώ σεμινάρια και συνέδρια με ευρεία θεματολογία (Εφηβική Υγεία, Αναπτυξιακή & Συμπεριφορική Ιατρική, Θεραπευτική Σχέση και παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους, Θετική Ψυχολογία, Λεκτική Συμπεριφορά, σεμινάρια προσωπικής εξέλιξης και coaching, νέοι και εξαρτήσεις, κακοποίηση παιδιών, κλπ.) προκειμένου να διευρύνω συνεχώς τις γνώσεις μου και να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο και τη Ψυχική Υγεία.

Contacts