Ράνια Θρασκιά

Ράνια Θρασκιά

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζω στο ‘Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης’ που δημιούργησα με αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Για μένα και τους συνεργάτες μου είναι μεγάλη τιμή να αποτελούμε μέρος της προσπάθειας των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, στην πορεία της Προσωπικής τους Εξέλιξης προς τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Βιογραφία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

Μετά το πέρας των σπουδών μου, παρακολούθησα ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας με τίτλο: «Ψυχολογικές παρεμβάσεις στη νοητική υγεία, Ευρωπαϊκές προοπτικές». Εργάστηκα ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο University of East London και έλαβα Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy). Ακολούθως ολοκλήρωσα με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβα την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είμαι συγγραφέας του Βιβλίου «Κοιτάω Μπροστά».

Contacts