Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ


Όλοι οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολίες και προκλήσεις, απέναντι στις οποίες αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Συχνά μας κατακλύζουν αισθήματα αγωνίας και αβοηθητότητας και βιώνουμε τις δυσκολίες μεγαλύτερες από τις δυνάμεις μας. Πιθανές αλλαγές στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή μπορούν να μας καταβάλουν και να δημιουργήσουν την αίσθηση του οριστικού. Όταν αυτά τα αρνητικά συναισθήματα βιώνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορούν να επηρεάσουν καταλυτικά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας αλλά και το σώμα μας, μες την εμφάνιση διαφόρων συμπτωμάτων.

Στο κέντρο μας βασικό μας μέλημα είναι η προσωπική εξέλιξη των ατόμων που μας εμπιστεύονται, ώστε να μάθουν να διαχειρίζονται τις δυσκολίες και τα όποια αρνητικά συναισθήματα, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τις  κρυμμένες δυνάμεις τους, να τις αναγνωρίσουν και να τις αξιοποιήσουν ώστε να είναι σε θέση να απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής.

Εδώ σας περιμένουν εξειδικευμένοι επιστήμονες στον χώρο της ψυχικής υγείας με διαφορετικές γνωστικές αναφορές και εξειδίκευση ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες και στόχους κάθε ατόμου.

Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία να ζητήσει κανείς βοήθεια και να δεσμευτεί σε μια θεραπευτική σχέση, όπως και την αίσθηση που μπορεί να δημιουργείται από τους άλλους αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται μια αδύναμη και προβληματική προσωπικότητα.

 

Είναι γνώρισμα των δυνατών ανθρώπων να ζητούν βοήθεια.


Σας Καλώς ορίζουμε στο Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης

Κλείστε Ραντεβού